واژه های بارانی

زیر باران باید رفت...

واژه های بارانی

زیر باران باید رفت...

واژه های بارانی

تو که نیستی،
شاخه های دلتنگی زود زود جوانه می زنند!

بایگانی

شب تاریک در انتظار چه کسی است؟

شنبه, ۴ دی ۱۳۸۹، ۰۸:۳۰ ب.ظ

یک چیزدرباره آنها که فتنه گری را پیشه خود کرده اند مسجل است؛ آنها از لابلای آنارشیسم نفس می کشند و با آشوب سبز می شوند و آب حیاتشان را از باتلاق هرج و مرج می نوشند.

شاید تهوع آور باشد که باز هم کانالی به روزهای التهاب 88 بزنیم و یکی یکی برگ های تاریک تاریخ فتنه را ورق بزنیم؛ ازکربلای 1431 تهران و استمرار مبارزه عاشورائیان و یزیدیان، 16 آذر و پایمال شدن سه قطره خون، 13 آبان و غلتیدن در آغوش استکبار، روز قدس و خنجر زدن به قلب غزه، ...تا مرکز انشعاب فتنه؛ 22 خرداد 88.

 

تورق این برهه ازکتاب تاریخ نشان می دهد که همه این روزهای ملتهب در یک چیز مشترکند: سنگ بنای همه آنها بر آشوب گذاشته شده است .

صدای عدالت خواهانه هدفمندی یارانه ها که به گوش رسید بهانه بزرگی برای دار و دسته فتنه بود تا اگر سیاست دیگر تحویلشان نمی گرفت و به فراخوان های متواتر تجمع و اعتراضات خیابانی وقعی گذاشته نمی شد، مستمسک وضعیت معیشت پا برهنه ها نفس تازه ای به پیکره مرده فتنه ببخشد و حمایت صوری از اقشار کم در آمد ابزاری شود برای آشوب مکرر و ابراز وجود دوباره سبزها !

جو سازی منفی علیه این طرح با بولد کردن برخی تبعات غیر قابل اجتناب آن و اصرار بر اینکه اجرای طرح هدفمندی با اعتراضات گسترده مردمی مواجه خواهد شد و همچنین دعوت تلویحی به آشوب و اغتشاش ایده ای پود که هم دست داخلی فتنه به آن متوسل شد و هم حامیان غربی و صهیونیستی که پای ثابت تحقق فتنه سبز انتخابات بودند تحلیل خود را از طرح اقتصادی دولت، بر آن استوار کردند.

 

این هماهنگی در اتخاذ مواضع اولا به معنای استمرار حرکت در خط فتنه و ثانیا به معنای پیوستگی و همسویی مستمر معارضان داخلی با معاندان خارجی است، همان چیزی که سران سبز بارها کوشیده اند خود را از آن تبرئه کنند و جنبش کذایی را یک معارضه درونی و مستقل از قدرتهای اخلالگر خارجی جلوه دهند، اما اشتراک مواضع کاملا مشهود است:

خبرگزاری فرانسه نوشت: در پی اجرایی شدن این طرح ، قیمت بنزین در این کشور چهار برابر می شود.
دیلی تایمز افزایش قیمت بنزین را تیتر کرد و نوشت: قیمت بنزین ایران 700 درصد افزایش یافت.
بی بی سی و رویترز مدعی شدند این طرح با ناآرامی و اعتصاب در ایران همراه است.

روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز مدعی شد که با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها سرمایه گذاران بورس تهران اعتراض کرده و سر و صدا بر پا می کنند.

رسانه های صهیونیستی از جمله یدیعوت آحارونوت و هاآرتض ادعا کردند که گروهی از افسران پلیس در تقاطع های اصلی شهر تهران حضور دارند و تصور می کنند که قانون هدفمند کردن یارانه ها با واکنش مردم مواجه شود و پایتخت شاهد نا آرامی ها خواهد شد.

تلویزیون صدای آمریکا و شبکه بی بی سی طی برنامه های مختلفی سعی در القاء ناکار آمدی این طرح داشته و شورش و اغتشاش را تنها راهکار برای جلوگیری از اجرای این طرح عنوان می کنند.


سرکرده گروهک تروریستی منافقین - به عنوان یکی از گروههای حامی فتنه - با تقدیر از تلاش فتنه گران در ایجاد آشوب های سال 88، از آنان درخواست کرده است که قانون هدفمند کردن یارانه ها را به چالش بزرگی برای خود نظام تبدیل کنند.

کروبی و موسوی طبق روال سابق به سیاه نمایی متوسل شده و گفته اند: در شرایطی که کشور با تحریمهای شدید بین المللی رو بروست و نیز در وضعیتی که اقتصاد کشور دچار رکود بوده و بیکاری بالای ۳۰درصد به اکثر استان ها سرایت کرده است و تورم در جامعه افسار گسیخته است، اجرای این طرح باری است که فشار آن بر روی اقشار متوسط و کم درآمد جامعه خواهد آمد.

سایت کلمه، متعلق به میر حسین می نویسد:
شب تاریک هدفمند شدن یارانه‌ها آغاز شده است. طرحی که دولت جدا از ملت، بدون تدبیر و دوراندیشی و بدون توجه به نظر عموم کارشناسان اقتصادی، به مرحله‌ی اجرا درآورده، از فردا سرنوشت آینده‌ی نزدیک مردم و شاید آینده‌ کمی دورتر دولت مستقر را رقم خواهد زد.

 

در جلسه ای که اخیرا به منظور بررسی وضعیت اصلاح طلبان با حضور سید محمد خاتمی بر گزار شده است حاضرین تصریح کرده اند که تحریم ها و هدفمند کردن یارانه ها بزودی آستانه تحمل جامعه را کاهش می دهد...و امیدهای غیرقابل باوری پیش روی آنهاست.

با وجود همه تمهیداتی که فتنه داخلی و دشمن خارجی اندیشیده و به اجرا گذاشته است این طرح در آرامش کامل و به دور از التهابات ناشی از یک عملیات بزرگ آغاز شده است؛ چیزی که رسانه های خارجی نیز به آن اذعان کرده اند:

پیر کوویل، تحلیلگر برجسته امور استراتژیک در فرانسه می نویسد: اصلی ترین علت که موجب شده ایران در مقطع فعلی قادر به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها شود، این است که تحریم ها اقتصاد ایران را به مخمصه نینداخته است. اکنون سال هاست که در ایران از لزوم کاهش یارانه ها که کالاها و خدمات فراوانی را شامل می شود، سخن به میان می آید، اما هیچ دولتی با توجه به خطرات سیاسی اجرای این برنامه، جرات حمله به آن را نداشته است.

 

صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرده است: پیش از این پرداخت یارانه ها بیشتر به نفع اقشار ثروتمند و مرفه جامعه ایران بوده است . هر خانوار 4 نفری در ایران پیش از این سالیانه 4 هزار دلار یارانه تنها برای مصرف بنزین و گاز دریافت می کرده است. این مساله موجب افزایش چشمگیر مصرف انرژی و اتلاف آن در کلیه بخشها بوده است. میانگین مصرف انرژی در ایران چهار برابر میانگین جهانی است .

مجله اکونومیست هدفمند شدن یارانه ها را به نفع طبقات ضعیف جامعه دانسته و نوشته است: پرداخت یارانه های سنگین به مصرف انرژی و مواد غذایی در ایران تنها به ضرر قشر فقیر و آسیب پذیر است . دولت ایران قصد دارد از منابع مالی حاصل از اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها برای سرمایه گذاری در پروژه های عمرانی و زیر ساختی استفاده کند .

با این اوصاف باید یاد آوری نمود که اکنون شب تاریک برای فتنه گران فرا رسیده است.

  • باران

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی